Op zaterdag 13 januari 2018 maken we de winnaars van de fotowedstrijd bekend. Vooraf komen enkele sprekers vertellen over hun ervaringen met natuurfotografie. Het belooft een boeiende en leerrijke namiddag. Nadat de prijzen zijn uitgereikt, openen we de tentoonstelling met de finalebeelden met aansluitend receptie.

Inschrijven voor de prijsuitreiking is verplicht. De plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan tot 3 januari 2018.

>>Ik schrijf me in

13u30 Zaal gaat open

14u00 Welkomswoord

14u05 Michel D’oultremont is nog maar 25, maar heeft wel al een BBC Wildlife Photographer of the Year op zak. Hij maakt machtig mooie beelden, waarmee hij ijvert voor betere natuurbescherming. Op de prijsuitreiking vertelt hij over zijn ontmoetingen in de natuur. Ontmoetingen waar die mooie beelden ontstaan. Deze lezing wordt gegeven in het Frans.

14u50 Pauze

15u00 Sam Mannaerts laat je kennismaken met drones. Hij leert je de natuur fotograferen vanuit de lucht.

15u30 Prijsuitreiking Natuurpunt Fotowedstrijd De categoriewinnaars en de publiekswinnaar worden bekend gemaakt.

16u00 Opening tentoonstelling en aansluitend receptie Een selectie van de beelden van de finalisten worden tentoongesteld.

17u00 Einde

Inschrijven voor de prijsuitreiking is verplicht. De plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan tot 3 januari.

>>Ik schrijf me in