De Natuurpunt Fotowedstrijd is de opvolger van de vroegere ARGUSfotowedstrijd. Die wedstrijd is uitgegroeid tot de meest toonaangevende wedstrijd voor beeldmateriaal rond natuur- en milieu in België en Nederland.

Vlaamse Landmaatschappij (VLM)

De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) wil het platteland en het randstedelijk gebied doen bruisen. Door samen te werken aan kleine en grote projecten, met vele partners, vergroten ze de omgevingskwaliteit van deze gebieden.

www.vlm.be

EOS

Het wetenschapsmagazine Eos brengt je maandelijks wetenschapsnieuws, achtergrondstukken en wetenschappelijke duiding bij de algemene actualiteit. Superinteressant en leerrijk!

www.eoswetenschap.eu

Tamron

Tamron's continue streven om uitsluitend topkwaliteit objectieven te fabriceren, wordt wellicht het beste onderstreept door het gegeven dat Tamron inmiddels al meer dan 60 jaar bestaat. Door de jaren heen heeft dit prachtige innovatieve producten opgeleverd, die continu internationale awards in de wacht slepen. Tamron is toonaangevend in de ontwikkeling van optische technologie en verbetert continu haar kern technologieën om haar trouwe klanten state-of-the-art producten te kunnen blijven aanbieden.

www.tamron.eu

Aquafin

Aquafin brengt in opdracht van het Vlaamse Gewest de zuivering van de oppervlaktewateren in de praktijk. Al jarenlang steunt Aquafin onze publiekscampagnes, diverse projecten rond openstelling en herstel van waterrijke natuurgebieden.

www.aquafin.be

Aquafin

Lowepro

Fabrikant van beschermende tassen, cases & rugzakken ontworpen om fotografische apparatuur en digitale apparaten te dragen. Voor professionals en amateurfotografen.

www.lowepro.com

eneloop

Verander van batterij, verander de wereld.
Jaarlijks gebruiken we samen zo’n 30 miljard batterijen die op de afvalberg belanden. De oplossing? eneloop van Panasonic: een milieubewustere batterij voor mensen met een duurzame levensstijl. eneloop is een voorgeladen, recycleerbare oplaadbare batterij die lang meegaat en energie en geld bespaart. eneloop Pro-batterijen zijn de perfecte keuze voor apparaten die veel energie verbruiken, zoals zaklantaarns met flitslamp, flitsers en camera’s.

www.panasonic-eneloop.eu

Natuurpunt Reizen

Beleef de natuur in een uniek stukje van de wereld! Met Natuurpunt Reizen ontdek je plaatsen en soorten die je nog nooit eerder zag. Een deel van de opbrengst gaat naar de lokale natuurprojecten.

www.natuurpunt.be/reizen

Natuurfoto magazine

Natuur en fotografie komen samen in natuurfoto magazine. Het tweemaandelijkse magazine met kleurrijke verhalen over natuur en hoe je die fotografeert. Natuurfoto magazine staat boordevol foto’s van natuurfotografen die met grote toewijding hun onderwerpen vastleggen. Bekende en minder bekende fotografen – veelal uit eigen land, maar ook van over de grens - krijgen volop de ruimte. De teksten zijn van de hand van ervaren schrijvers en van enthousiaste nieuwkomers.

www.natuurfotomagazine.nl

Ricoh

Ricoh is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor document management, gericht op het verbeteren van de productiviteit bij klanten. Het bedrijf zet zich in voor het behoud van biodiversiteit in alle landen waar het actief is. Deze partner zorgt voor het campagnedrukwerk van Natuurpunt en de fotowedstrijd.

www.ricoh.be

Natuurhuis

Het Natuurhuis staat voor een totaalconcept. Ze bieden biologische voeding, ecologische non-food, voedingssupplementen, plantenextracten en natuurlijke cosmetica van de beste kwaliteit aan, tegen een eerlijke prijs, in een gezellig winkelconcept en mét een vriendelijke en deskundige klantenservice.

www.hetnatuurhuis.be

Westmalle

De Abdij der Trappisten van Westmalle is één van de zes Belgische abdijen waar trappistenbier wordt gebrouwen. Daarnaast is er een boerderij en kaasmakerij. De abdij houdt deze activiteiten bewust kleinschalig en laat zich niet enkel leiden door materiële doelstellingen. Natuurpunt kan al jarenlang rekenen op hun steun voor onze campagnes en activiteiten.

www.trappistwestmalle.be