Voor je deelneemt aan de fotowedstrijd

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen.

3 stappen om deel te nemen

Deelnemen kan in 4 eenvoudige stappen:

STAP 1: Registreren

Voor je je beelden kan opladen moet je je eerst registreren.

Het e-mailadres dat je opgeeft is meteen ook je gebruikersnaam. Die kan je gebruiken tijdens het inloggen. Je kiest bij je registratie ook een paswoord.

Opgelet: ook als je vorig jaar al deelnam, moet je je opnieuw registreren.

STAP 2: Beelden opladen

Je kan vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober je beelden opladen.

Met het e-mailadres waarmee je je inschreef (dat is ook meteen je gebruikersnaam) en paswoord, kan je via de knop 'Aanmelden' inloggen. Je krijgt zo toegang tot je persoonlijke portfolio.

In je portfolio vind je rechts bovenaan de knop 'Voeg nieuwe inzending toe'. Klik daarop om foto's top te laden.

We leiden je stap voor stap door het oplaadproces. Is je beeld te klein, dan verschijnt er een foutmelding. Je hebt de mogelijkheid om de foutieve foto te verwijderen.

Om een filmpje in te sturen, laad je het op op YouTube. Hoe je een filmpje op YouTube zet, lees je op deze website. Nadien bezorg je ons de link. Daarvoor klik je ook op ‘Voeg nieuwe inzending toe’. Als categorie kies je ‘15 seconden natuurfilm’. Je krijgt nu de mogelijkheid om een link te plakken.

Je kan beelden opladen in 1 of meerdere categorieën met een maximum van 3 beelden per categorie.

Filmpjes kan je enkel opladen in de categorie '15 seconden natuurfilm' met een maximum van 3 filmpjes.

Je opgeladen beelden blijven behouden. Ze verschijnen opnieuw als je inlogt in je portfolio. Tot en met 31 oktober kan je foto’s toevoegen en weer verwijderen.

STAP 3: Gegevens toevoegen

Je kan pas meedoen aan de wedstrijd als je ook gegevens aan je beelden toevoegt. Dat kan meteen als je je beeld oplaadt of later als je opnieuw inlogt.

Klik op de knop 'Beschrijven' en vul alle gevraagde gegevens in:

Die info wordt later gebruikt als vermelding bij de tentoonstelling.

Klik op 'Bewaar gegevens' om de beschrijving te voltooien. Je beschreven beelden verschijnen in de categorie waaraan je ze hebt toegewezen.

Niet tevreden over de categorie, de titel of beschrijving van je beelden? Je kan je beelden aanpassen tot en met 31 oktober. Klik op de knop 'Foto-overzicht' en ga naar je foto die je wil bewerken. Op de foto zelf klik je op de link 'Bewerk deze foto'.